Start koffiedrinken achter in de kerk.

In onze Antoniuskerk is er een start gemaakt met koffiedrinken achter in de kerk na de viering op de zondagmorgen. Even een moment van samen zijn en een moment om elkaar te ontmoeten onder het genot van een kopje koffie met een koekje.

Tot de zomervakantie zijn de volgende dagen gepland: zondag 15 april en zondag 27 mei.

Op 10 juni is het de patroonsdag van onze Antonius van Padua, locatie Musselkanaal. Er wordt dan geen koffie geschonken in de kerk, maar in het Parochiehuis. Na de koffie is er voor de 21e keer de jaarlijkse Antonius fietstocht door het mooie natuurgebied van Westerwolde. We sluiten deze dag af met barbecue op het plein naast het Parochiehuis.

In september wordt in onze Antoniuskerk locatie Musselkanaal maandelijks weer een kopje koffie geschonken op de zondagmorgen. Onze locatieraad nodigt u uit om dan gezamenlijk een kopje koffie te komen drinken.