Inleveren kerkbalans 2018.

Woensdag 7 maart kwamen de wijkvertegenwoordigers van de Antonius van Padua locatie Musselkanaal naar het Parochiehuis om het resultaat van de actie kerkbalans 2018 in te leveren. Zeer tevreden ontving het locatiebestuur de enveloppen met daarin de ingevulde formulier met de financiële toezegging van de parochianen voor 2018.

Na de koffie werd geëvalueerd hoe de ruim 50 wijkvertegenwoordigers deze keer de actie hebben beleefd. Onder het genot van een hapje en een drankje volgde er nog een leuke quiz die zichtbaar was op het grote video scherm, via de mobiele telefoon konden ze op de vragen reageren. Al met al was het weer een gezellige avond. Locatiebestuur bedankte alle wijkvertegenwoordiger voor hun inzet om deze actie kerkbalans 2018 tot een succes te maken en voor hun maandelijkse inzet voor het bezorgen van ons parochieblad “VENAE”. Het bestuur benadrukte nogmaals dat de wijkvertegenwoordiger de “oren en ogen zijn” voor de locatieraad. Toen de wijkvertegenwoordigers weer huiswaarts keerden kregen ze nog een doosje met bloembollen mee van bestuur.