Paashazen en eieren zoeken in het Horstenerbos

Na de kindvriendelijke viering op tweede Paasdag in de Antoniuskerk in Musselkanaal gingen de kinderen paashazen en paaseieren zoeken in het Horstenerbos in Musselkanaal.

Eerst gingen de kinderen met hun ouders naar het Parochiehuis waar de koffie al klaar stond voor de ouders en voor de kinderen was er frisdrinken. Na het openingswoord van de voorzitter van de locatieraad, Gradus Roelfs, gingen de kinderen lopend naar het Horstenerbos. In het bos waren paashazen en eieren verstopt. Na uitleg van Jesse Bouma, waar de kinderen de paashazen en paaseieren konden vinden, gingen de kinderen in galop op pad om zoveel mogelijk hazen en eieren te vinden. Binnen een half uur waren alle hazen en de meeste chocolade eieren al gevonden.

Voldaan gingen de kinderen weer terug naar het parochiehuis waar hun pappa’s en mamma’s al op hun zaten te wachten. Het was weer een zeer geslaagde paastraditie.