Dauwtrappen parochie H. Kruis op Hemelvaartsdag.

Donderdag 10 mei is het Hemelvaart en zoals het de laatste jaren een traditie is geworden, gaan de parochianen van de parochie Heilig Kruis op die dag dauwtrappen. Dit jaar is de St. Joseph locatie van Zandberg aan de beurt om dit evenement te organiseren.

De inloop is om 7.30 uur in het parochiehuis “Parcival”, Kerklaan 22, Zandberg, hier wordt u een ontbijt aangeboden en daarna is er een korte looproute. Aansluitend is er om 10.00 uur een plechtige Eucharistieviering in de St. Josephkerk, Kerklaan 23, Zandberg. U bent van harte uitgenodigd om te gaan dauwtrappen en/of de plechtige Eucharistieviering bij te wonen. Voorganger in de Eucharistieviering is pastoor Jos Deuling. De koren St. Joseph en Sometimes zullen de viering muzikaal opluisteren. Wilt u zich voor dauwtrappen met ontbijt wel even van te voren opgeven via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch bij Anita Többen op 06-10935741 of bij Marga Tieben op 06-24458524.