Afsluiting tweede jaar “OOK IK HOOR ERBIJ” .

Woensdag 20 juni 2018, sloot de diaconale werkgroep “OOK IK HOOR ERBIJ” haar tweede seizoen af in het parochiehuis van Musselkanaal.

Ook ik hoor erbij is een eet project voor mensen die gehandicapt  zijn, eenzaam of alleen zijn en nooit eens een keertje uit kunnen gaan eten. Speciaal voor deze mensen biedt deze werkgroep die mensen regelmatig een etentje aan in het parochiehuis van Musselkanaal , tegen een geringe vergoeding. Chef-kok Harry gaat dan koken voor deze mensen, het is steeds weer een verrassing wat hij weer op tafel gaat zetten. Het is minimaal steeds weer een 4 sterren menu, met soep, voorgerecht, hoofdgerecht en een nagerecht. Deze keer was het hoofdgerecht een barbecue met diverse salades en groente.

De bisschop van het bisdom Groningen-Leeuwarden,  Mgr. C. Van den Hout,  was voor deze gelegenheid door de werkgroep uitgenodigd om kennis te maken met het project, hier maakte de bisschop dankbaar gebruik van. De groenten waren deze keer gratis beschikbaar gesteld door het projectgroep “Goede Grond “ uit Stadskanaal.

Mgr. Van den Hout opende het buffet en hij ging voor in gebed. Tijdens het diner sprak mgr. Van den Hout  ook met de aanwezige gasten en met de 5 jongeren van H. Kruis parochie uit de Kanaalstreek  “Youth Cannel’,  zij zorgden voor de bediening en ze stonden ook achter de barbecues.

Het was een hele gezellige middag en iedereen ging zeer voldaan weer naar huis, 30 personen waren bij het diner aanwezig. In september start weer het nieuwe seizoen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de werkgroep via telefoonnummer 06-83046477.