Koffieconcert in de Antoniuskerk.

Op zondagmorgen 8 juli gaven enkele leerlingen van “onze” dirigent/organist Klaas Withaar een koffieconcert in de Antoniuskerk van Musselkanaal. Solisten waren Jolanda Keswiel, Anke Roelfs en Hermien Cats, op de piano speelden Martin Muller, Johan Muller en Jens Boomsma.

Jens Boomsma is de jongste cursist van Klaas Withaar hij is pas zeven jaar, samen met Klaas Withaar speelde hij ook een nummer op een piano. Iedereen speelde of zong drie nummers.

Het concert werd afgesloten met een duospel op twee piano’s door Martin Muller en Klaas Withaar,  de cursisten kregen aan het eind van het concert bloemen van Margriet Withaar en ze kregen staande applaus van het publiek. Het geheel was een mooi koffieconcert op de zondagmorgen dat zeker, over een jaar, weer voor herhaling vatbaar is.