Seniorenmiddag

Zaterdag 1 juni was het weer zover de jaarlijkse seniorenmiddag voor de parochianen van de Heilige Antonius van Padua locatie Musselkanaal van 70 jaar en ouder

De middag begon met een Eucharistieviering, voorganger is pastoor Jos Deuling. Tijdens de viering kon iedereen die dat wilde de ziekenzalving ontvangen. Het Antoniuskoor en het koor Cantus Iuventis ondersteunden de viering muzikaal.

Na de viering gingen de ongeveer 60 aanwezige parochianen richting het parochiehuis voor een gezellige middag. Bij binnenkomst stond de koffie/thee met cake al klaar. De senioren werden de gehele middag voorzien van een drankje en een hapje door de vrijwilligersgroep van de Antonius van Padua locatie Musselkanaal.

Roelof Hulshof zorgde met zijn accordeon voor de muzikale noot met o.a. liedjes uit grootmoederstijd. Het was een middag waar samen en met elkaar de boventoon voerde en om vijf uur ging iedereen voldaan weer naar huis.