Antonius kijkt niet meer uit op de tuin van de pastoor.

Het beeld van de Heilige Antonius van Padua staat niet meer in de pastorietuin van de pastoor. Decennialang (van 1967 t/m 2019, 52 jaar lang) stond het beeld daar eerst in weer en wind en later  in een beschut wachthuisje. Omdat pastoor Deuling is verhuisd naar de pastorie van Zandberg is de woning leeg komen te staan. De woning zal nu worden verhuurd. Daarom heeft het beeld nu een andere plaats gekregen. Het beeld van de Heilige Antonius van Padua, is ooit een geschenk geweest van een parochiaan, is nu samen met het wachthokje geplaatst op het Antonius kerkhof in Musselkanaal. Vrijwilligers hebben daar een mooie plek gecreëerd en ze hebben tevens het wachthuis, waarin het beeld staat, ook een opknap beurt gegeven. Het beeld is in 2012 nog in zijn geheel gerestaureerd door Henk Conijn.

Antonius kijkt nu uit op zijn overleden parochianen.