"Antoniuskniepertjes"

Een groep van 21 vrijwilligers van de locatie H. Antonius van Padua Musselkanaal hebben zaterdag 7 november weer traditiegetrouw de eerste kniepertjes gebakken in de schuur van Ina en Ben Schomaker. De zoete geur van de kniepertjes waren binnen en buiten de schuur waarneembaar te ruiken. 
Het was weer een gezellig samenzijn en onder het genot van een hapje en een drankje werden de kniepertjes in een recordsnelheid gebakken. Ter afsluiting werd er nog een lekker bakkie snert geserveerd, zodat de deegmakers, rolletjedraaiers, bakkers, sorteerders, inpakkers, cateraars met een volle buik tevreden naar huis reden. 

Iedereen van harte bedankt!

De kniepertjes zijn dit jaar te koop bij:

  • Ina en Ben Schomaker, Horsten 90, Musselkanaal.
  • De Notekraker, Dirk de Ruiterstraat 7a Musselkanaal.
De opbrengst van de  “Antonius-kniepertjes” is voor de Stichting Tot Steun van de Heilige Antonius van Padua in Musselkanaal. Deze stichting heeft tot doel: het werven van vermogen waarmee ondersteuning kan worden geboden aan de locatie H. Antonius van Padua te Musselkanaal

 

Wist u dat:
Dat het "kniepertje"  een typisch oudejaarstraditie is voor Noord Nederland. Het “kniepertje" symboliseert het oude jaar en leeft voort als een herinnering. Het "rolletje" is een nieuwjaarstraditie en symboliseert het nieuwe jaar en schept hoop en verwachting. 

LocatieNieuws

Zoek op website

H. Antonius van Padua

KerkTV

Fotoalbums

Parochieblad