Ceciliafeest 2019 Antoniuskoor

Zaterdag 16 november 2019 vierden de leden van het Antoniuskoor hun jaarlijkse Ceciliafeest in het parochiehuis. Voordat ze feest gingen vieren ondersteunden ze eerst de plechtige Eucharistieviering met zang in de Antoniuskerk.
Tijdens de feestavond werden er drie koorleden in het zonnetje gezet, Mevrouw Corry Meulman ontving een boeket bloemen omdat 45 jaar lid is van het koor. Mevrouw Margriet Smit is 25 jaar lid van het koor zij ontving een zilveren Sint Gregoriusspeld en de heer Joop Zuidema is 12 ½ jaar lid van het koor hij ontving een bronzen Sint Gregoriusspeld. Zij ontvingen ook een oorkonde van de Sint Gregoriusvereniging.

Tevens is op die avond afscheid genomen van het koorlid mevrouw Rie Fehrman, zij is meer dan 41 jaar lid geweest van het Antoniuskoor, zij ontving een oorkonde voor haar trouwe opkomst in de afgelopen 41 jaar en ze is ook nog in de bloemetjes gezet.

Verder was het een gezellig samenzijn met een rondje Bingo onder het genot van een hapje en een drankje.