Kerst 2019 met in de kribbe voor het eerst een levende baby (update)

Tijdens de Kerstdagen hebben vele parochianen, en mensen van buiten de parochie, deelgenomen aan de vieringen in de Antoniuskerk in Musselkanaal. Op Kerstavond (24 december) hebben ruim 270 personen genoten van het kerstverhaal uitgebeeld door leerlingen van de basisschool St. Antonius. Het Antoniuskinderkoor o.l.v. Klaas Withaar zorgde voor de muzikale ondersteuning van het kerstverhaal. In de kribben lag dit jaar voor het eerst sinds 115 jaar een levende baby.

Bij de plechtige Eucharistieviering op Kerstavond waren ruim 400 personen aanwezig. Het Antoniuskoor en het koor Cantus Iuventis o.l.v. Klaas Withaar, zorgden voor de muzikale ondersteuning.

Op Eerste Kerstdag hebben ruim 85 personen een bezoek gebracht aan de mooie versierde kerststal, de beelden in de kerststal zijn al meer dan 100 jaar oud. Op tweede Kerstdag hebben ruim 65 personen een bezoek gebracht aan de kerststal.

Nu zijn de Driekoningen onderweg naar de kerststal, ze hopen daar op 6 januari ( Driekoningen) aan te komen.