Op 14 juni mogen we weer naar de kerk

Wij mogen weer gezamenlijk eucharistievieren maar dan voorlopig nog wel in kleine kring, maximaal met 30 personen, met een onderlinge afstand van 1,5 meter. Met ingang van 1 juli mag het met maximaal 100 personen.

Op 14 juni vieren we in de Antoniuskerk van Musselkanaal voor het eerst weer eucharistie sinds het uitbreken van de coronacrisis. Tevens vieren we dan patroonsfeest van de Heilige Antonius van Padua, maar dit jaar zonder de gezellige Antoniusfietstocht en zonder barbecue.

Wilt u deze viering bijwonen dan moet u zich wel telefonisch aanmelden op telefoonnummer 06-27347161 dit kan alleen op de maandag- of donderdagavond tussen 19.00 en 20.00 uur. De eucharistieviering begint zondagmorgen 14 juni om 10.00 uur. Voorganger is pastoor Deuling.

Napraten in groepjes en koffiedrinken in de kerk kan gezien de geldende maatregelen niet. We hopen dat we de oude traditie van de fietstocht en barbecue wel weer kunnen oppakken.

Vieringenrooster juni 2020

KerkTV