Benoeming pastor Marian Boersen

Met Pinksteren, 4 juni 2017, werd door pastoor Jos Deuling bekend gemaakt dat bisschop Mgr. Ron van den Hout, Marian Boersen tot 31 december 2017 heeft benoemd als pastor van de parochie Heilig Kruis voor 15 uur per week. Tot die datum zal zij zich hoofdzakelijk bezig houden met de volgende taken van de parochie Heilig Kruis.

Zij verzorgt twee wekelijks een aantal weekendvieringen. Uitvaarten die plaatsvinden op dinsdag, woensdag of zaterdag kan zij gaan verzorgen:Gezien de werkzaamheden op haar andere werkplek is de uitvaartwacht zoals men gewend was niet mogelijk. Zie hiervoor het rooster van de uitvaartwacht op de website.

• Zij gaat in onderlinge samenspraak vorm geven aan de werkzaamheden die vallen onder de  werkgroep “Omzien naar elkaar”.
  • Zij neemt deel aan de bijeenkomsten van de werkgroep “Geloven Nu”.
  • Tevens wil ze graag een aantal “Thema-avonden” gaan verzorgen in de periode tot 31 december 2017.

Aangezien pastor Marian Boersen ook nog parttime werkzaam is op een andere werkplek is zij op maandag, donderdag en vrijdag niet te bereiken. De maandag is haar vrije dag. Wij willen u dan ook vriendelijk verzoeken om haar op deze dagen niet telefonisch te benaderen.

Op zaterdagavond 5 augustus 2017 ’s avond om 19.00 uur, zal pastor Marian Boersen voor het eerst voorgaan in de Communieviering in “onze” Antoniuskerk in Musselkanaal.

Wij wensen pastor Marian Boersen een hele mooi en een inspirerende tijd toe in de Kanaalstreek en wij hopen dat zij zich, evenals haar voorgangers, spoedig thuis zal voelen in de parochie Heilig Kruis.