Startviering parochie Heilig Kruis.

Zondag 3 september startte parochie Heilig Kruis “Kanaalstreek” het nieuwe seizoen (2017-2018) met een plechtige Eucharistieviering in de kerk van Onze Lieve Vrouw van Lourdes in Mussel-Kopstukken.

Pastoor Jos Deuling ging voor in deze viering, de 8 misdienaar en de lector waren van de locatie Mussel-Kopstukken. Het koor die de viering opluisterde was het gemengd koor “Sometimes”van de St. Josephkerk te Zandberg en staat onderleiding van Gert Vissering.
Na de viering was er voor de parochianen koffiedrinken in de kerk en was er gelegenheid om nog even bij te praten

Onder de in 2015 gestichte parochie Heilig Kruis vallen de vijf voormalige (gefuseerde) parochies van:
Maria ten Hemelopneming – Stadskanaal.
Heilige Antonius van Padua – Musselkanaal.
St. Joseph – Zandberg.
Onze Lieve Vrouw van Lourdes – Mussel-Kopstukken.
St. Willibrordus – Ter Apel.

Voor de locatie Heilige Antonius van Padua Musselkanaal staan voorlopig de volgende activiteiten op het agenda:
27 -09 2017        Zieken en ouderendag (parochie Heilig Kruis) in het parochiehuis Musselkanaal.
04-10-2017         “Ook ik hoor er bij” etentje voor alleenstaanden en mensen die eenzaam zijn.
23-09-2017         De Kniepertjesfabriek gaat weer draaien (bakken).
04-11-2017         Gezellige avond voor parochianen en vrijwilliger van de locatie Musselkanaal.
17-12-2017         Kerstconcert Antoniuskoor, Cantus Iuventis met 2 andere koren.
22-12-2017         Concert Albatros uit Nieuwe Pekela.
En dan zitten we bijna in het "nieuwe" jaar 2018.