Antonius-kniepertjes-bakkerij

De geur van de Antonius-knieperttjes was op zaterdag 28 oktober , voor de derde keer, dit jaar te ruiken op de Horsten in Musselkanaal.Ruim 20 personen waren op zaterdag 28 oktober voor de derde keer naar Horsten 90 in Musselkanaal gekomen om Antonius-kniepertjes te bakken en in te pakken. Het deeg dat daarvoor wordt gebruikt is een geheim “Oma’s”recept dat al vele jaren in gebruik is.

In totaal zijn er vier bakdagen, de laatste is dit jaar op 11 november. De netto opbrengst van de Antonius-kniepertjes komt ten goede aan de Stichting tot steun van de parochie H. Antonius van Padua Musselkanaal, die op haar buurt dit geld weer gebruikt voor het bekostigen van activiteiten van de H. Antonius van Padua locatie Musselkanaal. De kniepertjes zijn vanaf heden te koop bij Lena Kaijser in “de Notenbar”, Dirk de Ruiterstraat 7a, Musselkanaal. (Zolang de voorraad strekt)