Bonifatius-penning.

Aan het einde van de wekelijkse Eucharistieviering op 4 november in de Antoniuskerk in Musselkanaal is mevrouw Graddy Wellen even in het zonnetje gezet door de locatieraad. Op voordracht van de locatieraad ontving zij namens de bisschop van Groningen-Leeuwarden, Mgr. van den Hout , de Bonifatius-penning  met de daarbij bijbehorende oorkonde.
Deze onderscheiding is uitgereikt door pastoor Jos Deuling, omdat zij zich op divers gebied, gedurende vele tientallen jaren, heeft ingezet voor de Antoniuskerk. Ook nu is Graddy nog actief bezig met liturgisch bloemschikken voor de kerk. De Bonifatius-penning wordt uitgereikt aan personen die zich minimaal 10 jaar met grote inzet en met bijzondere kwaliteiten hebben ingezet voor de geloofsgemeenschap.
Na de viering was er een gezellige parochieavond in het parochiehuis.