Uitnodiging Adventsretraite

In de periode rondom de advent zal pastor Marian Boersen een mini-adventsretraite organiseren voor de 5 locaties van de parochie Heilig Kruis. Gedurende vier weken komen parochianen in groepjes één maal per week bij elkaar om samen te lezen, te bidden en naar elkaar te luisteren.

Dit doen ze aan de hand van teksten die ons worden aangereikt via de adventsretraite van de Jezuïeten in Nederland. In elke locatie zijn er bijeenkomsten gepland. Voor Musselkanaal is dat op  op dinsdagmiddag 28 november, 5, 12, en 19 december. Telkens van 13.30 uur tot 15.00 uur. Op de poster die als bijlage is bijgevoegd is meer informatie te vinden. Doet u ook mee?  Graag vooraf opgeven bij pastor Marian Boersen via emailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.of telefonisch op telefoonnumer 06-3086627.

Meer informatie over de Mini-Adventsretraite vindt u op deze link Poster Mini-Adventsretraite.