Sfeervol Kerstconcert in St. Josephkerk van Zandberg

Zondagmiddag 17 december vindt er in de St. Josephkerk van Zandberg een kerstconcert plaats  waaraan 4 koren van de parochie Heilig Kruis zullen deelnemen aan dit concert nl. onze 2 parochiekoren, Antoniuskoor en Cantus Iuventis o.l.v. Klaas Withaar, Sometimes uit Zandberg o.l.v. Gert Vissering en St. Caecilia uit Stadskanaal o.l.v. Klaas Breider.

De koren worden begeleid door het Veenkoloniaal Symfonie Orkest o.l.v. dirigent Lubertus Leutscher. U kunt genieten van traditionele Christmas Carols, maar ook van werken van componisten van onder meer Brahms en Verdi.

Het kerstconcert begint om 15.00 uur in de St. Josephkerk,Kerklaan 23, Zandberg. Een intreebiljet kost 15,00 euro. Dit is inclusief een kopje koffie of thee. Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang.

“Komt allen te samen” en onderga deze intens warme muzikale sfeer in aanloop naar wellicht één van de mooiste momenten van het jaar : Kerstmis!

Voor meer informatie over voorverkoop en het complete programma kunt u terecht op de website van Het Veenkoloniaal Symfonie Orkest. www.vkso.nl