Locatieagenda Musselkanaal

Agenda 2021

Heeft u een activiteit of een evenement voor de activiteitenkalender van de locatie geef dit door via e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Omschrijving activiteit of evenement

Laatste update: 8 juni 2021.

In verband met de corona crisis zijn er er voorlopig geen activiteiten gepland.

za. 08-05-2021   Speciale Herdenkingsdienst gesneuvelde soldaat en parochiaan Johan Schomaker. Antoniuskerk, Sluisstraat 77 Musselkanaal. Gaat niet door i.v.m. de Coronamaatregel.
Deze bijeenkomst is nu verplaatst naar 7 mei 2022.

zo. 13-06-2021   Patroonsfeest van de H. Antonius van Padua.  Feestelijke Eucharistieviering in de Antoniuskerk, Sluisstraat 77, Musselkanaal. Max. 30 personen. Er is wel koffiedrinken in het Parochiehuis. De Antoniusfietstocht en geen gezellige barbecue gaat dit jaar niet door i.v.m. Coronamaatregel.
De viering begint om 10.00 uur.

2022
za. 07-05-2022   Speciale Herdenkingsdienst gesneuvelde soldaat en parochiaan Johan Schomaker. Antoniuskerk, Sluisstraat 77 Musselkanaal. Nadere informatie volgt

KerkTV

KerkRadio