Liturgisch Beraad

De taak van het 'Liturgisch beraad' is het coördineren van de liturgische activiteiten binnen de locatie. Het Liturgisch beraad wordt gevormd door vertegenwoordigers van zo veel mogelijk liturgiegroepen,

Het Liturgisch beraad heeft een technisch voorzitter die verantwoordelijk is voor een goed verloop van de vergaderingen en die naar buiten toe optreedt als contactpersoon. De inhoudelijke voorbereiding van de vergaderingen vindt plaats door de voorzitter en de afgevaardigde van de locatieraad.

Het liturgisch beraad wil fungeren als aanspreekpunt waar men met vragen, suggesties, wensen, opmerkingen en dergelijke op het terrein van liturgie terecht kan en het bewaakt alles wat er gebeurt op liturgisch gebied binnen de parochie. Het emailadres van het Liturgisch Beraad is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De activiteiten zijn: 3 keer per jaar overleg met de werkgroepen die bij de liturgie betrokken zijn en het initiëren van liturgische activiteiten. Overleg over de liturgie vindt parochie breed plaats in het Liturgisch Beraad.

Afgevaardigden in het Liturgisch Beraad zijn:

Voorzitter/coördinator:   Wim Strobos
Acolieten en misdienaars:    Fokko Alting